Lidenskap for vinnerbildene

 

Vi er mestere på sport

Vi fanger øyeblikkene som engasjerer og vekker følelser. Siden 1953 har vi bidratt til å dokumentere idrettens viktigste hendelser og fremste personligheter. Resultatet er Skandinavias største og beste sportsbildearkiv. Nå er vi også i Norge!

Showcase

Våre kunder omfatter alt fra globale varemerker og Skandinavias største mediehus til små lokale aktører innen idrett. Vårt engasjement og vår kreativitet forblir alltid på topp, uansett hvor stor eller liten kunden er.

Bli kunde hos Bildbyrån

Vi jobber raskt og effektivt, og innser at en ny medieverden krever nye metoder. Bli kunde allerede i dag for å sammen med oss forme fremtidens sportsdekning.
 
Hva slags bildebruker er du?

 

 

Bilder til kommersielle formål

Takket være vårt lange og nære samarbeid med idrettsverdenen har vi de rette kontaktene for å hjelpe dere med kommersielle fotograferinger. Vi utfører ikke bare oppdrag for dere, men stiller også hele vårt bildearkiv med millioner av bilder til disposisjon. Med personlig service og kunnskap gjør vi alt for å få frem bildet som gir akkurat den følelsen dere vil formidle. Fyll inn skjemaet nedenfor, så kontakter vi dere for å fortelle mer.

Takk for din interesse, vil vi kontakte deg snart!

Bilder til redaksjonelle formål

Vi har tilpasset vår virksomhet til det nye medielandskapet.

Foruten stillbilder, livebilder og bevegelige bilder direkte fra kamparenaen, så finnes hele vårt bildearkiv med millioner av sportsbilder til deres disposisjon. Ikoniske sportsbilder fra historiske idrettshendelser blandet med bilder fra de seneste idrettsarrangementene gjør nyhetsrapporteringen komplett. Fyll i skjemaet nedenfor, så kontakter vi dere for å fortelle mer.

Takk for din interesse, vil vi kontakte deg snart!

Bilder av deg selv

Seiersbildet på veggen over sofaen? Eller bilder fra dagens kamp til å poste på Instagram, Facebook eller Twitter? I vårt arkiv finnes millioner av sportsbilder. Sjansen er stor for at du som utøver finnes på noen av dem. Utøverkontoen gir deg enkelt tilgang til samtlige bilder av deg selv fra alle dine år i sportens verden. Fyll inn skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg for å fortelle mer.

Takk for din interesse, vil vi kontakte deg snart!

Bilder som privatperson

Via Idolbild.se finner du som privatperson Bildbyråns aller beste og mest ikoniske bilder som du kan få levert på fotopapir i posten. Ta en titt på Idolbild.se og gjenopplev de største idrettshendelsene!

Våre fotografer

Våre norske fotografer har årelang erfaring som byråfotografer nasjonalt og internasjonalt og innen de aller fleste idretter. De akkompagneres også av flere internasjonalt prisbelønte fotografer i Sverige og et rikt nettverk av dyktige frilansfotografer.


Øvrig kontakt

Nedenfor finner du all kontaktinformasjon du kan tenkes å behøve. Klikk på forstørrelsesglasset for å se våre respektive kontorer på et kart.

Vegard Grøtt Fotograf 994 48 110
Niklas Larsson CEO +46 76–308 10 08
Lars Folkesson Salg Sverige +46 70-549 32 49
Peter Almgren Koordinator +46 70-559 33 25
Fredrik Lindahl Fototekniker +46 451-810 10
Bilderedaktør +46 451 810 11
Tekniske problemer
Øvrig kontakt 994 48 110

Postadresse

Bildbyrån Norge AS
Sognsveien 75A
0855 Oslo
Norge

Kontor

1953 till 2024 – and counting

Vi fanger øyeblikkene som man husker og snakker om. De som kjennes i magen. Bildbyrån er inngangsporten til engasjerende sportsfotografi i verdensklasse – da, nå og i fremtiden.

 

En komplett partner for sportsmediene

Bildbyrån kjenner sporten fra innsiden. Våre profesjonelle og dedikerte medarbeidere er nøkkelen til vår suksess.

Gjennom vår lange historie har vi bygget opp en unik tillit hos ledende idrettsutøvere og forbund. Derfor er vi alltid på rett sted til rett tid for å finne den vinklingen som vekker folks nysgjerrighet.

Når du leier oss forstår vi hva som trengs for å utføre oppdraget på best mulig måte. Vi løser alt – idé, gjennomføring, teknologi og levering. Vi elsker å gjøre det lille ekstra for å fortelle uforglemmelige historier.

Vi omfavner ny teknologi og leverer bilder direkte fra kameraet, video live via LiveU og produserer ferdige reportasjer. Våre bilderedaktører vil hjelpe deg med å finne de beste bildene, enten det er for kommersielle eller redaksjonelle formål.

I våre arkiver av sportsbilder – allerede det største i Sverige – finnes eksklusive bilder fra over 60 år med idrettshistorie. Arkivet utvides hver eneste dag, døgnet rundt, hele året med bilder fra våre egne prisbelønte fotografer, de beste frilansfotografene og et verdensomspennende nettverk av internasjonale bildebyråer.

Bildbyrån har allerede kontorer i Stockholm, Gøteborg, Lund, Hässleholm, Sundsvall og Luleå.

Nå er vi også i Norge!